1 februari 2018

Zakelijk

Herbalife is een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. De producten van Herbalife, zoals shakes, supplementen, repen en dranken, zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend verkrijgbaar via een Herbalife coach. Deze expert stelt een persoonlijk voedingsplan voor je op waarmee jij jouw lichamelijke doelen kunt behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van meer spiermassa, een strakker lichaam of een betere conditie. De Herbalife producten die dit doel het beste ondersteunen bestel je vervolgens via je eigen coach. Een persoonlijke benadering is voor Herbalife van groot belang aangezien het bedrijf gelooft dat op deze manier de beste resultaten geboekt worden!

Je kunt parttime of fulltime werken… de keuze is aan jou.
Prima te combineren met baan, studie en/of gezin.
Net zoals ik en andere Onafhankelijk Herbalife Members kun je een succesvolle business opbouwen met een potentieel goed inkomen of financiële onafhankelijkheid.
Je kunt geld verdienen vanuit de winst uit directe verkopen, met royalty’s en commissies. Daarnaast hebt je de mogelijkheid om bonussen en promoties te verdienen zoals gratis vakanties en cadeaus!

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EXTRA INKOMEN?

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Heeft voeding, sport en/of lifestyle je interesse? Ga je graag met mensen om? 
Wij zijn op zoek naar nieuwe mensen in ons team.
Wil je meer weten, maak een vrijblijvende afspraak.
We bespreken jouw interesses, doelen en mogelijkheden.