6 maart 2018

Over Mij

Ik ben Paula Arts-Bevers, getrouwd met Bert Arts en moeder van drie kinderen.

Mijn achtergrond is (docent) verpleegkundige. Ik werk als welzijnscoach en Onafhankelijk Herbalife Member vanuit het Lifestyle Center, in ’t Hoogkoor te Boxmeer.

Vanaf eind 2005 hebben wij onze voeding aangevuld met producten van Herbalife. Hierdoor voelde ik me na 3 maanden fitter, soepeler, vrolijker en mijn gewicht bleef stabiel. Ik ontdekte hoe ik mensen met aanvulling van Herbalife-producten op een eenvoudige manier kon helpen. Door persoonlijke begeleiding en advies, workshops, twee wekelijkse proeverijen en/of 90 dagen Challenges, help ik mensen een betere versie van zichzelf te worden. De uitdaging is voor iedereen anders. Denk hierbij aan een fitter gevoel, gewichtsproblemen, verbetering in sportprestatie of concentratie.

Vanuit een Fitcheck stel ik, samen met de klant, een persoonlijk programma op van uitgebalanceerde voeding en een evenwichtige levensstijl die vol te houden is. Aanvulling met Herbalife producten, daar waar nodig, maakt dat het lichaam de voedingsstoffen binnen krijgt die nodig zijn op weg naar goede resultaten. Het start allemaal met de uitleg van een uitgebalanceerd ontbijt. De belangrijkste maaltijd van de dag. Van hieruit kun je beginnen met een proefprogramma van 6 dagen.

Daarnaast begeleid ik mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en tevens interesse hebben in een gezonde en actieve levensstijl. Enthousiaste, ondernemende mensen kunnen leren hoe zij op een leuke manier anderen kunnen helpen en tevens een aanvullend of volledig inkomen kunnen (bij)verdienen.

Onze missie bij Herbalife is: “ De wereld gezonder en gelukkiger maken”.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek, neem gerust contact op met Paula Arts, 06-24622700, paula.arts@planet.nl